Adakah Larangan Merokok UK akan Memanggil Rumah Di Dewan Bingo

Adakah Larangan Merokok UK akan Memanggil Rumah Di Dewan Bingo, Bingo udah terbukti menjadi tidak benar satu hiburan kegemaran masyarakat Britain sepanjang beberapa dekad, dengan uraian abadi area dewan yang terang dan udara tidak tipis dengan asap menjadi perkara pertama yang banyak orang fikirkan kala permainan disebut live draw china. Namun, dengan larangan merokok yang berlaku di seluruh UK, banyak peminat bingo lebih senang tinggal di rumah dan bermain di dalam talian di tidak benar satu daripada beberapa laman web perjudian, di mana mereka dapat nikmati rokok tanpa mengganggu permainan mereka atau harus pergi dan berdiri di luar. terhadap musim sejuk terhadap bulan-bulan musim sejuk.

Sejak pengenalan larangan merokok di Scotland terhadap Mac 2006, sepuluh kelab bingo udah ditutup kerana penghasilan menurun, dengan pemilik kelab di seluruh negara mengadu kesan jelek larangan merokok terhadap rutinitas bermain bingo tradisional. Sembilan kelab ditutup di UK sebagai langkah berjaga-jaga sebelum larangan merokok dikenakan terhadap bulan Julai 2007, kerana banyak pemilik kelab menjangkakan penurunan perniagaan yang serupa sehabis larangan itu dikenakan, dengan kuantitas 200 kelab dan dewan dianggarkan. untuk menghadapi penutupan live draw hk tercepat. Ketakutan pemiliknya dibenarkan, kerana tinjauan membuktikan bahawa 63% perokok saat ini memainkan sebahagian besar bingo di dalam talian mereka dengan dua juta orang dewasa tidak kembali kerap pergi ke kelab bingo seperti yang mereka jalankan sebelum larangan merokok diperkenalkan.

Adakah Larangan Merokok UK akan Memanggil Rumah Di Dewan Bingo

Walaupun ini adalah berita jelek bagi kelab dan dewan bingo tradisional, laman web bingo di dalam talian udah menyaksikan lonjakan populariti dan keuntungan yang dramatik, dengan pasaran bingo di dalam talian di seluruh dunia kini dianggarkan miliki nilai $ 40 juta setahun, angka yang boleh menjadi sepuluh kali ganda jika 1% dewan bingo darat menggantikan berasal dari darat ke di dalam talian. Nama jenama besar seperti Virgin dan Yahoo! kini dihubungkan dengan pasaran bingo di dalam talian di UK, yang membuktikan dengan sadar berapa banyak potensi syarikat besar menyaksikan di dalam bingo di dalam talian.

Semua ini terlalu berbeza dengan “hari kegemilangan” bingo 2003/04, kala dewan dan kelab bingo menyaksikan peningkatan penghasilan 24% di seluruh negara, momen yang difikirkan oleh banyak pengulas bingo tidak kemungkinan terjadi kembali kerana, paling tidak, menentang larangan merokok prediksi togel hari ini. Walaupun dewan bingo yang lebih kecil dan bebas menderita paling banyak dan menghadapi banyak penutupan kerana kesan larangan itu, pengendali yang lebih besar berjaya tetap bertahan dengan memperkenalkan laman perjudian di dalam talian mereka sendiri, yang menyaksikan peningkatan penjualan sebanyak 34% tahun lalu; tindakan yang harus diambil oleh syarikat bingo darat untuk memerangi kesan larangan merokok.

Masa yang tidak dapat diramalkan bakal datang untuk syarikat dan pemain bingo. Dengan pasaran bingo darat bakal turun 12% kembali di dalam dua belas bulan bakal datang, dewan bingo dan kelab di seluruh negara bakal menjadi perkara masa lalu, dengan bingo di dalam talian [http://www.vernons.co. uk / info / online-bingo] bukan sahaja menawarkan alternatif kepada perokok di seluruh UK namun terhitung memberi jalan nampak bagi syarikat bingo yang bersedia jalankan lompatan di dalam talian.